Dag van het Haarwerk 2016

16 juni 2016

IMG_4449

Actrice en Presentatrice Katarina Justic, één van mijn meest dierbare vriendinnen, heeft alopecia areata. Kale plekken ter grote van een twee euro muntstuk op haar hoofd. Fijn voor haar dat ik haarwerk-specialiste ben en een oplossing kan bieden voor dit probleem.

Haarverlies is voor veel mensen, onze klanten, een probleem!

Ongeveer 3.5 miljoen Nederlanders hebben last van tijdelijk dan wel blijvend haarverlies. 89% van deze mensen doet hier niets aan.

Schaamte en onwetendheid welke oplossingen er voor zijn is de voornaamste redenen hiervoor.

Hoe trots ben ik als voorzitter van de ANKO sectie haarwerken dat onze branche vereniging de ANKO dit taboe wil doorbreken door op 16 juni as de dag van het haarwerk te introduceren.

330 ANKO gecertificeerde bedrijven geven op hun eigen manier, passend bij hun bedrijf invulling aan deze dag.

Hoe trots ben ik dat Katarina samen met Marijke Helwegen en aantal dappere haarwerk dragende mensen op 16 juni dit taboe willen en durven doorbreken!

16 juni 2016 staan deze dames, in de leeftijd van 10 tot 75+,  de pers te woord in het ANKO kantoor te Huizen. Hier geven zij toelichting over de psychische impact, onzekerheid en zelfzekerheid dmv een goede oplossing middels een haarwerk. We laten ook letterlijk het verschil zien…….

Ongelooflijk trots op al mijn collega’s die mensen mooi en gelukkig maken door te luisteren, adviseren en oplossing bieden bij deze problematiek!

Kijk voor meer informatie over dit evenement op www.dagvanhethaarwerk.nl

Willeke Pietersma

Kapper, Haarwerk Specialist De Haarzaak

Voorzitter Anko Sectie Haarwerken

logo anko hs

1 antwoord
  1. Lauren de Bruijn
    Lauren de Bruijn zegt:

    Het is ongelooflijk hoe interessant en origineel haarwerken eruit kunnen zien! Mijn vriend heeft een chemo kort geleden gehad en wij moeten nog nadenken wat wij kunnen doen zodat hij na de procedure hetzelfde kan eruit zien, dus zo’n artikel is ech inspirerend voor veel mensen! Ik vind het prachtig dat deze tendentie door beroemde mensen wordt gepromoveerd en niemand verlegen zal zijn als hij of zij in so’n situatie zal bevinden.

    Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook interessant

, ,

Doorstart Kappersblog.nl in 2023

Kappersblog.nl start na een pauze van 4 jaar weer opnieuw op   Na een succesvolle opstart van KAPPERSblog.nl in 2016 is begin 2019 besloten om te stoppen.  De jaren die volgen hebben desastreuze gevolgen voor de kappersbranche. De…
, ,

Sta Open voor Verandering

Sta open voor veranderingen en vaar mee naar de toekomst van succes. “Ik ben niet bovenmatig intelligent en heb geen feilloos geheugen. Ik ren ook niet een mijl onder de zes minuten. De enige reden waarom ik succesvol ben geweest, is omdat ik nog aan het werk was op de momenten waarop andere mensen al sliepen.” (Greg Evans*) Deze quote vertelt precies waar ik voor sta. Het is een uitspraak van een creatieve Amerikaanse cartoonist die vooral bekend is geworden met een dagelijkste strip over een tiener. Zijn werk is altijd meegegroeid met de tijdgeest en dat is wat ik als kapper vanaf het begin van mijn carrière ook heb gedaan.
, ,

Kwaliteit of Kwantiteit

Wat doe jij als een collega in de salon met een klant naar de kassa loopt, maar jij ziet dat de nekharen van de klant slordig zijn gekortwiekt? Ik hoop hetzelfde als wat ik doe – al vanaf het moment dat ik kapper in opleiding was - terugroepen dus! Het begon allemaal toen ik met het openbaar vervoer naar de kappersschool ging. Iedere dag zag ik in de bus hoe slecht mensen waren geknipt en/of gekleurd. Dat gaat mij nooit gebeuren dacht ik, nooit zal ik een klant zo de deur uit laten gaan!’. En ik heb woord gehouden. Nog steeds werk ik op deze manier, om zo de klanten de kwaliteit te bieden waarvoor ze komen. En zo houden wij elkaar scherp op de werkvloer!