Die stomme computer..!

advertorial

Ipad met afsprakenboek mdv online‘Die stomme computer.. ik snap er niks van!’. Komt dit bekend voor? Dan heb je helemaal gelijk. Het is een stomme computer. Het gaat erom dat het programma dat erop staat je helpt om jouw klanten beter te kunnen bedienen. Wij van SMARTsalon snappen dit en hebben een compleet kapperaal online kapperssoftware programma ontwikkeld. Met het allerbeste online afsprakenboek met de mogelijkheid je klant online af te laten spreken (zelfs via je eigen facebook). Met een makkelijk kassasysteem met grote knoppen zodat je dit ook op je tablet kan doen, en elk ander apparaat. En daarbij duidelijke en heldere overzichten zodat jij je zaak nóg beter kan aansturen.

Dat is nog niet alles!
Je krijgt niet alleen een 100% online kapperspakket. Je krijgt ook nog eens de super advies helpdesk er gratis bij. Deze helpdesk bestaat uit 6 Blije-Klanten-Makers en ex-kappers die altijd voor je klaar staan. Zelfs in het weekend als je er niet uitkomt kan je bellen en ze vliegen te hulp! Zij helpen je verder denken en helpen je extra omzet te maken. Jij als professionele kapper hoeft het niet allemaal alleen te doen, je krijgt deze 6 Blije-Klanten-Makers er bij!

Meer weten of eens sparren met een Blije-Klanten-Maker?

2 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook interessant

, ,

Doorstart Kappersblog.nl in 2023

Kappersblog.nl start na een pauze van 4 jaar weer opnieuw op   Na een succesvolle opstart van KAPPERSblog.nl in 2016 is begin 2019 besloten om te stoppen.  De jaren die volgen hebben desastreuze gevolgen voor de kappersbranche. De…
, ,

Sta Open voor Verandering

Sta open voor veranderingen en vaar mee naar de toekomst van succes. “Ik ben niet bovenmatig intelligent en heb geen feilloos geheugen. Ik ren ook niet een mijl onder de zes minuten. De enige reden waarom ik succesvol ben geweest, is omdat ik nog aan het werk was op de momenten waarop andere mensen al sliepen.” (Greg Evans*) Deze quote vertelt precies waar ik voor sta. Het is een uitspraak van een creatieve Amerikaanse cartoonist die vooral bekend is geworden met een dagelijkste strip over een tiener. Zijn werk is altijd meegegroeid met de tijdgeest en dat is wat ik als kapper vanaf het begin van mijn carrière ook heb gedaan.
, ,

Kwaliteit of Kwantiteit

Wat doe jij als een collega in de salon met een klant naar de kassa loopt, maar jij ziet dat de nekharen van de klant slordig zijn gekortwiekt? Ik hoop hetzelfde als wat ik doe – al vanaf het moment dat ik kapper in opleiding was - terugroepen dus! Het begon allemaal toen ik met het openbaar vervoer naar de kappersschool ging. Iedere dag zag ik in de bus hoe slecht mensen waren geknipt en/of gekleurd. Dat gaat mij nooit gebeuren dacht ik, nooit zal ik een klant zo de deur uit laten gaan!’. En ik heb woord gehouden. Nog steeds werk ik op deze manier, om zo de klanten de kwaliteit te bieden waarvoor ze komen. En zo houden wij elkaar scherp op de werkvloer!