Eerste Dag van het Haarwerk groot succes

Willeke Pietersma

dagvanhethaarwerk

“Bijna spiritueel” zo noemde een van de aanwezige journalistes de ANKO bijeenkomst Dag van het Haarwerk op 16 juni jl in Huizen.

Acht dames die hun ziel bloot gaven over het hebben van geen of weinig haar.

Eigenheid, zelfzekerheid door het opnieuw krijgen van haar, je persoonlijkheid versterken door een haarwerk !

Actrice Katarina Justic: “Bloot voor een camera staan voelt voor mij niet perse onnatuurlijk. Als ik mijn haarwerk af doe voel ik mij naakt”.

Collega Haarwerk-specialisten in het land  die hun deuren openstelden om voorlichting te geven kregen veel media aandacht. Zij kregen op deze mooie dag de kans om taboes te doorbreken en zich als professional zichtbaar maken.

Dat het hebben van haar kracht geeft is maar weer eens op deze bijzondere eerste dag van het haarwerk zichtbaar en duidelijk gemaakt!

Willeke Pietersma

Kapper, Haarwerk Specialist De Haarzaak

Voorzitter Anko Sectie Haarwerken

logo anko hs

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook interessant

, ,

Doorstart Kappersblog.nl in 2023

Kappersblog.nl start na een pauze van 4 jaar weer opnieuw op   Na een succesvolle opstart van KAPPERSblog.nl in 2016 is begin 2019 besloten om te stoppen.  De jaren die volgen hebben desastreuze gevolgen voor de kappersbranche. De…
, ,

Sta Open voor Verandering

Sta open voor veranderingen en vaar mee naar de toekomst van succes. “Ik ben niet bovenmatig intelligent en heb geen feilloos geheugen. Ik ren ook niet een mijl onder de zes minuten. De enige reden waarom ik succesvol ben geweest, is omdat ik nog aan het werk was op de momenten waarop andere mensen al sliepen.” (Greg Evans*) Deze quote vertelt precies waar ik voor sta. Het is een uitspraak van een creatieve Amerikaanse cartoonist die vooral bekend is geworden met een dagelijkste strip over een tiener. Zijn werk is altijd meegegroeid met de tijdgeest en dat is wat ik als kapper vanaf het begin van mijn carrière ook heb gedaan.
, ,

Kwaliteit of Kwantiteit

Wat doe jij als een collega in de salon met een klant naar de kassa loopt, maar jij ziet dat de nekharen van de klant slordig zijn gekortwiekt? Ik hoop hetzelfde als wat ik doe – al vanaf het moment dat ik kapper in opleiding was - terugroepen dus! Het begon allemaal toen ik met het openbaar vervoer naar de kappersschool ging. Iedere dag zag ik in de bus hoe slecht mensen waren geknipt en/of gekleurd. Dat gaat mij nooit gebeuren dacht ik, nooit zal ik een klant zo de deur uit laten gaan!’. En ik heb woord gehouden. Nog steeds werk ik op deze manier, om zo de klanten de kwaliteit te bieden waarvoor ze komen. En zo houden wij elkaar scherp op de werkvloer!