Verslag van het 2e ELI Colourlab op Maandag 19 September 2016

Creative Genius Holding

Het was een druk bezocht & educatief 2e ELI Colourlab. Dank je wel alle aanwezigen voor jullie enthousiasme & inspiratie. Heb je een salon en ben je nieuwsgierig naar deze nieuwe kleurlijn? Wij vertellen je graag meer over de 90 kleuren waaronder 14 blondtinten, de fantastische grijsdekking zonder hoge waterstof, de mogelijkheden het haar te kleuren door de Ph waarde van het haar te gebruiken en nog veel meer….

Marijke Paradiek Hair & Beauty MP Roermond.
“Fantastische grijs dekkende kleuring zonder hoge waterstof. Kies de kleur die je wilt zonder af te zwakken met natuurtinten. Prachtige kleurkarakters ook! Maar Eli Colour is vooral bijzonder door de ongelofelijke mogelijkheden die je creëert door de PH waarde van het haar te gebruiken en daardoor gezonder te kleuren. Ik vind het waanzinnig.”

Ivan Roos Obvious Kappers Amsterdam & Leiden.
“Ik ben erg enthousiast over de Max Base+ waarmee je 5 tinten lichter kunt opkleuren en tegelijkertijd ook alle warmte uit de kleur kunt verwijderen. Sterke kleurpigmentatie waardoor de kleuren erg intens zijn en de haarkwaliteit na kleuring mega goed is.”

Trista Driessen Indulge Cuts & Colours, Etten Leur.
“De houdbaarheid van de kleur, glans, dekkracht van grijs. Het niet hoog hoeven oxideren voor dekking dus behoud structuur haar.

Max Eli is een zeer getalenteerde en gepassioneerde expert op het gebied van haarkleuring en is al bijna dertig jaar internationaal werkzaam in de wereld van haarverzorging. Max heeft voor diverse toonaangevende fabrikanten opleidingen verzorgd en is betrokken geweest bij de ontwikkeling van diverse kleurlijnen. Tevens heeft hij veelvuldig diverse beroemdheden, zoals bijvoorbeeld Jennifer Lopez, geknipt en gekleurd. Zijn inspirerende manier van opleiden en presenteren onderscheidt hem duidelijk van vele collega’s in de branche.


ELI Colour biedt u de mogelijkheid tot 5 niveaus op te lichten met 1 behandeling, terwijl u met de FlexPower Mixing Technology elke gewenste dekking van uw keuze kunt maken. In het kleurenpalet van de 90 ELI Colour tinten zitten maar liefst 14 blond tinten.

Max Bond Technologie; de 6 USP’s:

  • Mirustyle X-HP: Beschermt het haar bij gebruik van thermische stylingtools.
  • Protesol: Collageen toevoeging voor voller en gezonder haar.
  • Duindoornbes olie: Vitamine C en Omega-7 beschermen het haar tegen Uv-straling en verzorgen de hoofdhuid.
  • G-Cell: antioxidanten die schade aan het haar voorkomen door de reactie met zuurstof.
  • Prospin: Vitamine B3. Vermindert verhitting van het haar.
  • Sin0dor: gepatenteerd ingrediënt dat de geur van haarverf neutraliseert.

Ruud Boshuyzen | Astrid van Gool | Fauve de Kok

Team Creative Genius Holding NV

Pieter Vreedeplein 115

5038BW  Tilburg

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

, ,

Doorstart Kappersblog.nl in 2023

Kappersblog.nl start na een pauze van 4 jaar weer opnieuw op   Na een succesvolle opstart van KAPPERSblog.nl in 2016 is begin 2019 besloten om te stoppen.  De jaren die volgen hebben desastreuze gevolgen voor de kappersbranche. De…
, ,

Sta Open voor Verandering

Sta open voor veranderingen en vaar mee naar de toekomst van succes. “Ik ben niet bovenmatig intelligent en heb geen feilloos geheugen. Ik ren ook niet een mijl onder de zes minuten. De enige reden waarom ik succesvol ben geweest, is omdat ik nog aan het werk was op de momenten waarop andere mensen al sliepen.” (Greg Evans*) Deze quote vertelt precies waar ik voor sta. Het is een uitspraak van een creatieve Amerikaanse cartoonist die vooral bekend is geworden met een dagelijkste strip over een tiener. Zijn werk is altijd meegegroeid met de tijdgeest en dat is wat ik als kapper vanaf het begin van mijn carrière ook heb gedaan.
, ,

Kwaliteit of Kwantiteit

Wat doe jij als een collega in de salon met een klant naar de kassa loopt, maar jij ziet dat de nekharen van de klant slordig zijn gekortwiekt? Ik hoop hetzelfde als wat ik doe – al vanaf het moment dat ik kapper in opleiding was - terugroepen dus! Het begon allemaal toen ik met het openbaar vervoer naar de kappersschool ging. Iedere dag zag ik in de bus hoe slecht mensen waren geknipt en/of gekleurd. Dat gaat mij nooit gebeuren dacht ik, nooit zal ik een klant zo de deur uit laten gaan!’. En ik heb woord gehouden. Nog steeds werk ik op deze manier, om zo de klanten de kwaliteit te bieden waarvoor ze komen. En zo houden wij elkaar scherp op de werkvloer!