Even voorstellen: Huub Eysink

Mijn eerste Blog

Ik ben altijd in voor vernieuwing, een nieuwe uitdaging en voor het verbreden van mijn horizon. Bloggen is nou niet iets wat zo 1,2,3 meteen mijn dingetje was maar ach, als ik eenmaal die pen in mijn hand heb en ik mag over mijn vak en passie vertellen dan gaat het eigenlijk helemaal vanzelf.

Ik zal eerst een klein beetje over mezelf vertellen zodat jullie enigszins een beeld krijgen wie ik ben en wat ik doe.

Ik ben als 15 jarige pukkelende en pluizige puber begonnen met mijn opleiding en wilde meteen werken bij de aller besten.

Zo kwam ik terecht bij  top hairstylisten en inmiddels iconen in Nederland ; Ad en Jane Peters. Ik wilde zo graag kapper worden en iedere dag  ging ik trouw 1,5 uur heen en 1,5 uur terug met de bus om minstens net zo goed te worden als mijn leermeesters.  Ik heb bij Ad en Jane een strenge maar zeer goede leerschool gehad.

Inmiddels ben ik alweer 30 jaar verder en heb door mijn leergierigheid, discipline  en professionele houding veel bereikt en mogen ervaren.

Ik geef nationale en internationale workshops en haarshows. Ik heb mee gewerkt aan televisieprogramma’s en modeproducties voor fashionshows of magazines.

Sinds 2001 ben ik International Artistic Master Trainer voor de italiaanse firma Davines en door de jarenlange en succesvolle samenwerking ben ik sinds 2010 Artistic Director voor Davines Nederland.

Al 21 jaar!! ben ik reeds genomineerd voor de Coiffure Award en heb hier ook 4 maal een award gewonnen in de categorie ‘dameskapsels’ en ‘press’.

In september 2015 won ik een internationale award in New Orleans voor ‘Haircolor Shot of the Year’ bij de wereldwijde competitie van Behindthechair.com waar zo’n 47.000 hairstylisten aan deelnamen.

Naast mijn drukke creatieve werkzaamheden heb ik sinds 1998 een succesvolle kapsalon: Hair Plaza in Hattem.

01Hair Plaza foto Caroline Westdijk

Ik  vind het belangrijk om nog steeds in het veld te staan, tussen mijn teamleden en mijn klanten. Het is leerzaam te ervaren hoe de wereld van hair, beauty en fashion in combinatie met de wensen van onze klanten is veranderd de afgelopen jaren. Het biedt mogelijkheden om te ontwikkelen, om te groeien en om je klanten meer te kunnen bieden binnen je professie.

Ik zou het werken in de salon nooit willen missen. Het houdt me scherp en zet me tevens weer met beide benen op de grond.

Een grote steun in mijn carrière is al 21 jaar mijn compagnon en echtgenote Sharon.huub en sharon

Even voor de duidelijkheid, ze is geen kapper. Dat had niet gewerkt denk ik.

Zonder haar visie, inzicht en kennis had ik het waarschijnlijk niet zo ver geschopt. We werken veel samen achter de schermen. Zij regelt  het hele zakelijke gedeelte van Hair Plaza en  managet mijn boekingen en producties voor presentaties, shows en fotoshoots.

We hebben een druk maar mooi leven. Naast onze werkzaamheden hebben we ook 2 zonen, Xiaumay (20jr) en Cestmir (18jr) en samen met hen, onze 5 katten en 2 honden wonen we in het gezellige pittoreske stadje Hattem, vlakbij Zwolle.

Ik ga jullie na deze eerste kennismaking op de hoogte houden van mijn ervaringen en  ontwikkelingen binnen mijn vakgebied.

Keep u posted!

3 antwoorden
  1. M.Joan .Alexandere .
    M.Joan .Alexandere . zegt:

    Uitstekend weergegeven Huub .je doet het goed en je bent samen met je vrouw een goed team .Ik heb altijd ook in Den Haag veel tussen de allerbesten gezeten het is een lust voor het te mogen volgen heel veel dank voor jullie grote inzet van alles WAW !!! LIEFS Margarita Joan.❤

    Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

, ,

Doorstart Kappersblog.nl in 2023

Kappersblog.nl start na een pauze van 4 jaar weer opnieuw op   Na een succesvolle opstart van KAPPERSblog.nl in 2016 is begin 2019 besloten om te stoppen.  De jaren die volgen hebben desastreuze gevolgen voor de kappersbranche. De…
, ,

Sta Open voor Verandering

Sta open voor veranderingen en vaar mee naar de toekomst van succes. “Ik ben niet bovenmatig intelligent en heb geen feilloos geheugen. Ik ren ook niet een mijl onder de zes minuten. De enige reden waarom ik succesvol ben geweest, is omdat ik nog aan het werk was op de momenten waarop andere mensen al sliepen.” (Greg Evans*) Deze quote vertelt precies waar ik voor sta. Het is een uitspraak van een creatieve Amerikaanse cartoonist die vooral bekend is geworden met een dagelijkste strip over een tiener. Zijn werk is altijd meegegroeid met de tijdgeest en dat is wat ik als kapper vanaf het begin van mijn carrière ook heb gedaan.
, ,

Kwaliteit of Kwantiteit

Wat doe jij als een collega in de salon met een klant naar de kassa loopt, maar jij ziet dat de nekharen van de klant slordig zijn gekortwiekt? Ik hoop hetzelfde als wat ik doe – al vanaf het moment dat ik kapper in opleiding was - terugroepen dus! Het begon allemaal toen ik met het openbaar vervoer naar de kappersschool ging. Iedere dag zag ik in de bus hoe slecht mensen waren geknipt en/of gekleurd. Dat gaat mij nooit gebeuren dacht ik, nooit zal ik een klant zo de deur uit laten gaan!’. En ik heb woord gehouden. Nog steeds werk ik op deze manier, om zo de klanten de kwaliteit te bieden waarvoor ze komen. En zo houden wij elkaar scherp op de werkvloer!