JOICO Dimensional Deposit Demi- Permanent Crème Shades

Introductie nieuw gamma kleuren

Joico introduceert een nieuwe toevoeging aan het LumiShine®-gamma: de Dimensional Deposit Demi-Permanent Crème Shades. Met deze nieuwe tinten hebben kleurexperts elke tool beschikbaar binnen het bekroonde LumiShine®-portfolio – van permanente crème tot demi-liquids en nu demi-permanente crème kleuringen.

LumiShine® Dimensional Deposit Demi-Permanent Crème Shades zijn de perfecte manier om dimensies en langdurige effecten toe te voegen, plus de verbluffende glans die alleen LumiShine® kan bereiken. Met 20 prachtige tinten wordt het maken van geschakeerde kleuringen eenvoudig en foolproof.

Deze veelzijdige, voorspelbare formule corrigeert, geeft glans en diepte en maskeert grijs. Dankzij de Dimensional Deposit Demi-Permanent Crème Shades kunnen coloristen de kunst van diepte en dimensies in elke kleurcreatie verwerken, terwijl ze de maximale gezondheid van het haar herstellen en glans toevoegen.

“De nieuwe LumiShine® Dimensional Deposit Demi-Permanent Crème Shades zijn de perfecte manier om een waardevolle schakeringen toe te voegen waar u op kunt rekenen, en nog steeds dat mooie, gezonde en glanzende resultaat te krijgen waar mijn klanten dol op zijn. …

En de zachte geur is een toegevoegde waarde voor in de salon! “- Zoë Carpenter, JOICO Guest Artist.

Waarom je er van zult houden

Salonprofessionals zullen dol zijn op het vermogen dat LumiShine® Dimensional Deposit Demi-Permanent Crème Shades hen geeft met betrekking tot contouring. Ze kunnen de tinten voor highlights en lowlights gebruiken om de gezichtsvorm van een cliënt te definiëren, versterken en te complimenteren – waardoor het eindresultaat altijd perfect bij de klant past.

Ze zullen ook dol zijn op de controle en het gemak waarmee ze de haarkleur kunnen corrigeren en slecht uitgewerkte ombrés kunnen corrigeren. De unieke demi-permanente crèmeformule conditioneert zelfs het meest beschadigde haar, waardoor elke lok een prachtige, rijke, levendige dimensie krijgt.

Specs

 • Geeft tot 2X meer glans (in vergelijking met onbehandeld, beschadigd haar)
 • Vermindert haarbreuk bij het kammen van beschadigd haar (indien gebruikt in combinatie met KPak Color Therapy Shampoo en Conditioner vs. een niet-conditionerende shampoo)
 • 100% gevoed en versterkt haar (vs. haarkleuring zonder Argiplex)
 • Eenvoudige, feilloze, voorspelbare resultaten bij iedere applicatie
 • Herstelt de conditie van het haar, en laat zorgen over het beschadigen van haar door een kleurbehandeling verdwijnen.
 • De voedzame bescherming verzegelt hydratatie, zachtheid, en een ongelooflijke glans in het haar, tot 30 wasbeurten lang (indien opgevolgd met K-Pak Color Therapy Shampoo en Conditioner)
 • Biedt een zachte, ammonia vrije optie
 • Een zachte en frisse geur met ondertonen van mandarijn, iris, jasmijn, sandelhout en perzik

De 20 nieuwe LumiShine® Dimensional Deposit Crème Shades zijn:

 • Natural – 3N, 6N, 8N, 10N (geeft natuurlijke, dimensionale tonen aan blondines en brunettes)
 • Natural Warm Beige – 6NWB, 8NWB, 10NWB (geeft natuurlijke, warme beige dimensionale tonen aan blondines en brunettes)
 • Natural Gold – 3NG, 6NG, 9NG (geeft natuurlijke gouden dimensionale tonen aan blondines en brunettes)
 • Natural Ash – 3NA, 6NA, 8NA (geeft natuurlijke, askleurige dimensionale tonen aan blondines en brunettes)
 • Silver Blue – 1SB, 6SB, 8SB, 10SB (geeft zilverblauwe dimensionale tonen aan blondines en brunettes)
 • Natural Red Gold – 5NRG, 6NRG, 8NRG (geeft natuurlijke rood-gouden dimensionale tonen aan blondines en brunettes)

De technologie achter gezonde kleurmagie

De meeste haarkleuringen verlagen het niveau van Arginine—een aminozuur dat essentieel is voor de gezondheid van het haar—waardoor het haar droog, broos, en breekbaar wordt na het kleuren.

LumiShine® herstelt 100% van de Arginine die door het kleuringsproces verwijderd wordt om de haarstructuur te herstellen en te beschermen, en de conditie van het haar te behouden.

 • Arginine-vervangend systeem: in tegenstelling tot traditionele haarkleuringen, die dit essentiële aminozuur aan het haar onttrekken, vult LumiShine Arginine voor 100% aan. Het resultaat: hethaar wordt onmiddellijk weer versterkt en de breuk wordt verminderd (bij gebruik in combinatie met K-Pak Color Therapy Shampoo en Conditioner vs. onbehandeld, beschadigd haar).
 • Gepatenteerd conditionerend complex: dit conditionerend schild omringt de haarschacht om gekleurd haar te voeden en te beschermen voor maximaal 30 wasbeurten, die vocht, zachtheid en een ongekende glans verzegelen in het haar (op basis van laboratoriumtests voor beschadigd haar).
 • Quadramine Complex®: onze exclusieve mix van eiwitten met een laag moleculair gewicht en grootte (MWS 150-2500) die zich snel en efficiënt hechten om een maximale bescherming en reconstructie van de schubbenlaag naar de vezellaag te garanderen, voor haar dat er na iedere kleurbehandeling gegarandeerd gezonder uitziet.

VOOR:

Model heeft level 5 natuurlijk haar met oude ombre op level 8-9-10 natuurlijk goud dat naar een mat groen overvloeit.

Ze heeft geen grijs haar.

NA:

Kleurformule aanzet: 40ml 5NRG + 10ml 3N, gemengd met 50ml LumiShine Crème Developer 5 volume.
Kleurformule lengten en punten: 6NRG met LumiShine Crème Developer 5 volume in verhouding van 1 op 1. Posetijd 35 minuten.

HET RESULTAAT? EEN GEWELDIGE TRANSFORMATIE MET GEZOND GEKLEURD
HAAR.

VOOR

NA

VOOR

NA

Neem voor meer informatie zie:

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

, ,

Sta Open voor Verandering

Sta open voor veranderingen en vaar mee naar de toekomst van succes. “Ik ben niet bovenmatig intelligent en heb geen feilloos geheugen. Ik ren ook niet een mijl onder de zes minuten. De enige reden waarom ik succesvol ben geweest, is omdat ik nog aan het werk was op de momenten waarop andere mensen al sliepen.” (Greg Evans*) Deze quote vertelt precies waar ik voor sta. Het is een uitspraak van een creatieve Amerikaanse cartoonist die vooral bekend is geworden met een dagelijkste strip over een tiener. Zijn werk is altijd meegegroeid met de tijdgeest en dat is wat ik als kapper vanaf het begin van mijn carrière ook heb gedaan.
, ,

Kwaliteit of Kwantiteit

Wat doe jij als een collega in de salon met een klant naar de kassa loopt, maar jij ziet dat de nekharen van de klant slordig zijn gekortwiekt? Ik hoop hetzelfde als wat ik doe – al vanaf het moment dat ik kapper in opleiding was - terugroepen dus! Het begon allemaal toen ik met het openbaar vervoer naar de kappersschool ging. Iedere dag zag ik in de bus hoe slecht mensen waren geknipt en/of gekleurd. Dat gaat mij nooit gebeuren dacht ik, nooit zal ik een klant zo de deur uit laten gaan!’. En ik heb woord gehouden. Nog steeds werk ik op deze manier, om zo de klanten de kwaliteit te bieden waarvoor ze komen. En zo houden wij elkaar scherp op de werkvloer!
, , , ,

Lumishine

Joico introduceert een nieuwe toevoeging aan het LumiShine®-gamma: de Dimensional Deposit Demi-Permanent Crème Shades. Met deze nieuwe tinten hebben kleurexperts elke tool beschikbaar binnen het bekroonde LumiShine®-portfolio - van permanente crème tot demi-liquids en nu demi-permanente crème kleuringen. LumiShine® Dimensional Deposit Demi-Permanent Crème Shades zijn de perfecte manier om dimensies en langdurige effecten toe te voegen, plus de verbluffende glans die alleen LumiShine® kan bereiken. Met 20 prachtige tinten wordt het maken van geschakeerde kleuringen eenvoudig en foolproof. Deze veelzijdige, voorspelbare formule corrigeert, geeft glans en diepte en maskeert grijs. Dankzij de Dimensional Deposit Demi-Permanent Crème Shades kunnen coloristen de kunst van diepte en dimensies in elke kleurcreatie verwerken, terwijl ze de maximale gezondheid van het haar herstellen en glans toevoegen.