JOICO Dimensional Deposit Demi- Permanent Crème Shades

Introductie nieuw gamma kleuren

Joico introduceert een nieuwe toevoeging aan het LumiShine®-gamma: de Dimensional Deposit Demi-Permanent Crème Shades. Met deze nieuwe tinten hebben kleurexperts elke tool beschikbaar binnen het bekroonde LumiShine®-portfolio – van permanente crème tot demi-liquids en nu demi-permanente crème kleuringen.

LumiShine® Dimensional Deposit Demi-Permanent Crème Shades zijn de perfecte manier om dimensies en langdurige effecten toe te voegen, plus de verbluffende glans die alleen LumiShine® kan bereiken. Met 20 prachtige tinten wordt het maken van geschakeerde kleuringen eenvoudig en foolproof.

Deze veelzijdige, voorspelbare formule corrigeert, geeft glans en diepte en maskeert grijs. Dankzij de Dimensional Deposit Demi-Permanent Crème Shades kunnen coloristen de kunst van diepte en dimensies in elke kleurcreatie verwerken, terwijl ze de maximale gezondheid van het haar herstellen en glans toevoegen.

“De nieuwe LumiShine® Dimensional Deposit Demi-Permanent Crème Shades zijn de perfecte manier om een waardevolle schakeringen toe te voegen waar u op kunt rekenen, en nog steeds dat mooie, gezonde en glanzende resultaat te krijgen waar mijn klanten dol op zijn. …

En de zachte geur is een toegevoegde waarde voor in de salon! “- Zoë Carpenter, JOICO Guest Artist.

Waarom je er van zult houden

Salonprofessionals zullen dol zijn op het vermogen dat LumiShine® Dimensional Deposit Demi-Permanent Crème Shades hen geeft met betrekking tot contouring. Ze kunnen de tinten voor highlights en lowlights gebruiken om de gezichtsvorm van een cliënt te definiëren, versterken en te complimenteren – waardoor het eindresultaat altijd perfect bij de klant past.

Ze zullen ook dol zijn op de controle en het gemak waarmee ze de haarkleur kunnen corrigeren en slecht uitgewerkte ombrés kunnen corrigeren. De unieke demi-permanente crèmeformule conditioneert zelfs het meest beschadigde haar, waardoor elke lok een prachtige, rijke, levendige dimensie krijgt.

Specs

 • Geeft tot 2X meer glans (in vergelijking met onbehandeld, beschadigd haar)
 • Vermindert haarbreuk bij het kammen van beschadigd haar (indien gebruikt in combinatie met KPak Color Therapy Shampoo en Conditioner vs. een niet-conditionerende shampoo)
 • 100% gevoed en versterkt haar (vs. haarkleuring zonder Argiplex)
 • Eenvoudige, feilloze, voorspelbare resultaten bij iedere applicatie
 • Herstelt de conditie van het haar, en laat zorgen over het beschadigen van haar door een kleurbehandeling verdwijnen.
 • De voedzame bescherming verzegelt hydratatie, zachtheid, en een ongelooflijke glans in het haar, tot 30 wasbeurten lang (indien opgevolgd met K-Pak Color Therapy Shampoo en Conditioner)
 • Biedt een zachte, ammonia vrije optie
 • Een zachte en frisse geur met ondertonen van mandarijn, iris, jasmijn, sandelhout en perzik

De 20 nieuwe LumiShine® Dimensional Deposit Crème Shades zijn:

 • Natural – 3N, 6N, 8N, 10N (geeft natuurlijke, dimensionale tonen aan blondines en brunettes)
 • Natural Warm Beige – 6NWB, 8NWB, 10NWB (geeft natuurlijke, warme beige dimensionale tonen aan blondines en brunettes)
 • Natural Gold – 3NG, 6NG, 9NG (geeft natuurlijke gouden dimensionale tonen aan blondines en brunettes)
 • Natural Ash – 3NA, 6NA, 8NA (geeft natuurlijke, askleurige dimensionale tonen aan blondines en brunettes)
 • Silver Blue – 1SB, 6SB, 8SB, 10SB (geeft zilverblauwe dimensionale tonen aan blondines en brunettes)
 • Natural Red Gold – 5NRG, 6NRG, 8NRG (geeft natuurlijke rood-gouden dimensionale tonen aan blondines en brunettes)

De technologie achter gezonde kleurmagie

De meeste haarkleuringen verlagen het niveau van Arginine—een aminozuur dat essentieel is voor de gezondheid van het haar—waardoor het haar droog, broos, en breekbaar wordt na het kleuren.

LumiShine® herstelt 100% van de Arginine die door het kleuringsproces verwijderd wordt om de haarstructuur te herstellen en te beschermen, en de conditie van het haar te behouden.

 • Arginine-vervangend systeem: in tegenstelling tot traditionele haarkleuringen, die dit essentiële aminozuur aan het haar onttrekken, vult LumiShine Arginine voor 100% aan. Het resultaat: hethaar wordt onmiddellijk weer versterkt en de breuk wordt verminderd (bij gebruik in combinatie met K-Pak Color Therapy Shampoo en Conditioner vs. onbehandeld, beschadigd haar).
 • Gepatenteerd conditionerend complex: dit conditionerend schild omringt de haarschacht om gekleurd haar te voeden en te beschermen voor maximaal 30 wasbeurten, die vocht, zachtheid en een ongekende glans verzegelen in het haar (op basis van laboratoriumtests voor beschadigd haar).
 • Quadramine Complex®: onze exclusieve mix van eiwitten met een laag moleculair gewicht en grootte (MWS 150-2500) die zich snel en efficiënt hechten om een maximale bescherming en reconstructie van de schubbenlaag naar de vezellaag te garanderen, voor haar dat er na iedere kleurbehandeling gegarandeerd gezonder uitziet.

VOOR:

Model heeft level 5 natuurlijk haar met oude ombre op level 8-9-10 natuurlijk goud dat naar een mat groen overvloeit.

Ze heeft geen grijs haar.

NA:

Kleurformule aanzet: 40ml 5NRG + 10ml 3N, gemengd met 50ml LumiShine Crème Developer 5 volume.
Kleurformule lengten en punten: 6NRG met LumiShine Crème Developer 5 volume in verhouding van 1 op 1. Posetijd 35 minuten.

HET RESULTAAT? EEN GEWELDIGE TRANSFORMATIE MET GEZOND GEKLEURD
HAAR.

VOOR

NA

VOOR

NA

Neem voor meer informatie zie:

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

, ,

Verkopen in jouw zaak

Sinds een jaar of 5 loop ik achter de schermen mee in de kapperszaak van mijn partner. Nog niet zo heel lang bekend met de kappersbranche dus. Maar ik vind de branche geweldig! Zo leuk dat ik sinds anderhalf jaar als Saloncoach ondernemers in de kappersbranche coach en ondersteun in het professionaliseren van hun zakelijke activiteiten.