Joico Style & Finish

De beste tips voor lang haar!

In het mode beeld van nu is lang haar duidelijk zichtbaar. Op straat of in de bladen….lang haar is “in”. Zelfs op de catwalk bij grote mode huizen als Dolce & Gabanna, is het lange haar wat direct opvalt. Maar wat kun je met lang haar en hoe maak je mooie houdbare en modieuze kapsels in de lange lengtes?

Daarvoor hebben we de expert op het gebied van lang haar, Monique van Baal van salon D’Arcade uit Zeist, om haar visie gevraagd.Monique-van-Baal

In haar salon en in haar fotowerk is haar vakmanschap en passie zichtbaar, wat inspirerend werkt voor iedere “long hair lover”. Niet voor niets is Monique al vele malen genomineerd geweest voor toonaangevende awards. Combineer deze inspiratie en kennis met de Style & Finish producten van JOICO Essentials, en de eerste stappen zijn gezet in het maken van succesvolle lang haar kapsels.

Door middel van het gebruik van de juiste styling producten is het mogelijk om schitterende “up do’s” te creëren. Stevigheid en volume mèt behoud van glans en souplesse, helpen je als kapper enorm tijdens de voorbereiding en het finishen van de coupe.

joico-style-&-finish

De JOICO styling & Finish producten bevatten innovatieve styling formules, gecombineerd met een technologie voor gezond en glanzend haar. (Bio- advanced peptide complex) Deze zijn ideaal om alle haartypen te beheersen en verzorgen door middel van door warmte activerende eigenschappen. (Aqualastic technologie)

Hierdoor kan je eenvoudig het haar re-stylen en behoudt het zijn elasticiteit en kwaliteit, zelfs met hitte tools als een stijltang of krultangen!

opsteken style and finish

Dat liet Monique zien tijdens een workshop voor JOICO fans.

Tijdens de Long Hair Love training heeft Monique laten zien hoe je met behulp van producten uit de JOICO Style & Finish lijn in combinatie met diverse materialen een enorme diversiteit in lang haar kunnen creëren

Materialen met een klassieke oorsprong zoals haarnetjes, kant en broches en naald en draad zorgden voor de onmiskenbare link tussen haarmode en catwalk fashion.

JOICO the joi of healthy hair

Sandra Westerdijk

Educator JOICO

+31 (0)499 36 57 30

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

, ,

Doorstart Kappersblog.nl in 2023

Kappersblog.nl start na een pauze van 4 jaar weer opnieuw op   Na een succesvolle opstart van KAPPERSblog.nl in 2016 is begin 2019 besloten om te stoppen.  De jaren die volgen hebben desastreuze gevolgen voor de kappersbranche. De…
, ,

Sta Open voor Verandering

Sta open voor veranderingen en vaar mee naar de toekomst van succes. “Ik ben niet bovenmatig intelligent en heb geen feilloos geheugen. Ik ren ook niet een mijl onder de zes minuten. De enige reden waarom ik succesvol ben geweest, is omdat ik nog aan het werk was op de momenten waarop andere mensen al sliepen.” (Greg Evans*) Deze quote vertelt precies waar ik voor sta. Het is een uitspraak van een creatieve Amerikaanse cartoonist die vooral bekend is geworden met een dagelijkste strip over een tiener. Zijn werk is altijd meegegroeid met de tijdgeest en dat is wat ik als kapper vanaf het begin van mijn carrière ook heb gedaan.
, ,

Kwaliteit of Kwantiteit

Wat doe jij als een collega in de salon met een klant naar de kassa loopt, maar jij ziet dat de nekharen van de klant slordig zijn gekortwiekt? Ik hoop hetzelfde als wat ik doe – al vanaf het moment dat ik kapper in opleiding was - terugroepen dus! Het begon allemaal toen ik met het openbaar vervoer naar de kappersschool ging. Iedere dag zag ik in de bus hoe slecht mensen waren geknipt en/of gekleurd. Dat gaat mij nooit gebeuren dacht ik, nooit zal ik een klant zo de deur uit laten gaan!’. En ik heb woord gehouden. Nog steeds werk ik op deze manier, om zo de klanten de kwaliteit te bieden waarvoor ze komen. En zo houden wij elkaar scherp op de werkvloer!