Joico LumiShine

advertorial

Lumishine joico

Wat zijn de inspiratie bronnen en trends voor deze lente? Monique van Baal, Guest artist van JOICO en eigenaresse, van Hairdesign d’Arcade en dit jaar voor de zesde keer genomineerd voor de Coiffure Awards geeft haar visie.

Monique is geïnspireerd door de jaren 70 retro looks. In fashion zijn dat de flared pijpen, bloemenprints op jurkjes en in meubeldesign de ronde vormen.  Studio 54  een grote nachtclub in New York stond in  de jaren 70 voor alles wat  hip en happening was.

Een graag geziene gast in Studio 54 was David Bowie! Als ode aan hem na zijn overlijden heeft Monique een kapsel vertaald naar 2016. Korte oor en bovenpartij en een lange achterkant. Stoer, maar met veel gevoel voor fashion geeft het jaren 70 gevoel.

Daarnaast leiden deze inspiratiebronnen ook tot het zogenaamde page model, vernoemd naar het engelse woord voor de middeleeuwse stalknecht die het haar zo droeg. Topmodel Peyton Knight werd gecast door Gucci en JW Anderson. In retro stijl, maar met zachte en ronde vormen.

De  kleurtrends die hierbij horen voor het voorjaar van 2016 zijn in de warme tonen: warm  blond, “Bronde”  zacht koper/bruin “Brique” . Qua koele kleuren denkt Monique aan beige, zacht grijs tot antraciet tinten.

LumiShineGroupVoor haar Spring collectie  heeft Monique de kleuren gemaakt met Lumishine. LumiShine™ Repair+, is een permanente  en een  demi-permanente  haarkleuring, die het haar 100% opbouwd en versterkt met 2 keer zoveel glans. Of iemand nu op zoek is naar een geheel nieuwe look, een kleine update of de eerste grijze haar laten zich zien − LumiShine™ biedt het perfecte palet om de juiste kleur te bereiken, ongeacht het haar type.

Met een voorgemengd systeem, geeft LumiShine™  junior kleurspecialisten, maar zeker ook drukke en ervaren kleurspecialisten, een gemakkelijke kleuroplossing voor iedere salon

Het unieke van LumiShine™ zit in de combinatie van baanbrekende technologieën en het comfort voor de klant. De exclusieve ArgiPlex Technology herstelt beschadigd haar en sluit uitzonderlijke en langdurige kleur en glans in. Bovendien biedt het een haarkleuringsprimeur: waar de meeste haarkleuringen ariginine (een aminozuur essentieel voor gezond haar) onttrekken aan het haar -waardoor het droog en breekbaar wordt na een kleurbehandeling-, herstelt LumiShine™ 100% van het arginine gedurende het kleurproces en dringen de kleurstoffen diep in het haarvoor een langdurige kleur die niet vervaagt. En, last but not least, de ‘zacht-frisse geur’-technologie neutraliseert ammoniak en vervangt deze met rustgevende geuren van bergamot, iris en sandelhout.

JOICO LUMISHINE™ IS  VERKRIJGBAAR  EXCLUSIEF BIJ JOICO. 

Neem voor meer informatie contact op met JOICO Sales Manager Irma Sierink

+31 (0)6 10 98 14 42

Irma Sierink

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

, ,

Doorstart Kappersblog.nl in 2023

Kappersblog.nl start na een pauze van 4 jaar weer opnieuw op   Na een succesvolle opstart van KAPPERSblog.nl in 2016 is begin 2019 besloten om te stoppen.  De jaren die volgen hebben desastreuze gevolgen voor de kappersbranche. De…
, ,

Sta Open voor Verandering

Sta open voor veranderingen en vaar mee naar de toekomst van succes. “Ik ben niet bovenmatig intelligent en heb geen feilloos geheugen. Ik ren ook niet een mijl onder de zes minuten. De enige reden waarom ik succesvol ben geweest, is omdat ik nog aan het werk was op de momenten waarop andere mensen al sliepen.” (Greg Evans*) Deze quote vertelt precies waar ik voor sta. Het is een uitspraak van een creatieve Amerikaanse cartoonist die vooral bekend is geworden met een dagelijkste strip over een tiener. Zijn werk is altijd meegegroeid met de tijdgeest en dat is wat ik als kapper vanaf het begin van mijn carrière ook heb gedaan.
, ,

Kwaliteit of Kwantiteit

Wat doe jij als een collega in de salon met een klant naar de kassa loopt, maar jij ziet dat de nekharen van de klant slordig zijn gekortwiekt? Ik hoop hetzelfde als wat ik doe – al vanaf het moment dat ik kapper in opleiding was - terugroepen dus! Het begon allemaal toen ik met het openbaar vervoer naar de kappersschool ging. Iedere dag zag ik in de bus hoe slecht mensen waren geknipt en/of gekleurd. Dat gaat mij nooit gebeuren dacht ik, nooit zal ik een klant zo de deur uit laten gaan!’. En ik heb woord gehouden. Nog steeds werk ik op deze manier, om zo de klanten de kwaliteit te bieden waarvoor ze komen. En zo houden wij elkaar scherp op de werkvloer!