Wat staat er op jouw Menukaart ?

Petra Sonneveld KappersCoach

Wat staat er in jouw Salon op de MENU-kaart ?

Heb jij al jaren dezelfde menu-kaart ? Of biedt jij jouw klanten een verrassend keuzemenu aan waar zij, naast de standaard knip  & kleur behandelingen, kunnen kiezen uit speciale behandelingen.

Wij Stylisten moeten ons blijven realiseren dat geen enkele klant hetzelfde blijft. Tussen de afspraken in kan er van alles in het leven van de klant veranderd zijn. Ook op de dag van de afspraak speelt de gemoedstoestand van de klant een grote rol. Zo kunnen ze een heerlijke vrije dag hebben en behoefte hebben aan wat extra aandacht van jou. Of hebben ze een leuke bonus op hun werk gekregen en willen dit graag bij jou in de salon uitgeven.

Er zijn redenen genoeg om daarop in te spelen met jouw salonconcept.

Zonder torenhoge investeringen is het mogelijk om bijvoorbeeld heerlijke verwenbehandelingen aan te gaan bieden.

En dat in de vorm van een keuze menu zodat de klant “ZELF” kan bepalen of hij/zij deze extra luxe service wil beleven.

Als je dit goed aanpakt krijg je gegarandeerd meer omzet achter de wastafel!

Wil je graag weten hoe jij dit in jouw salon kunt toepassen ? Volg dan mijn training !

Deze training vindt plaats bij Salon Spirit , Coaching met visie in Maasdijk

Maandag 30 januari  van 10.30 tot 13.00 uur

Dinsdag 7 februari  van 13.30 tot 16.00 uur

De prijs van deze training bedraagt € 85,00 per persoon, excl btw

Petra Sonneveld

Bon Bini Balance

Salon Spirit, Coaching met visie

Petra Sonneveld

Waldeck Pyrmontstraat 14 A 2676 AR Maasdijk

+31 (0)174 514 059

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

, ,

Doorstart Kappersblog.nl in 2023

Kappersblog.nl start na een pauze van 4 jaar weer opnieuw op   Na een succesvolle opstart van KAPPERSblog.nl in 2016 is begin 2019 besloten om te stoppen.  De jaren die volgen hebben desastreuze gevolgen voor de kappersbranche. De…
, ,

Sta Open voor Verandering

Sta open voor veranderingen en vaar mee naar de toekomst van succes. “Ik ben niet bovenmatig intelligent en heb geen feilloos geheugen. Ik ren ook niet een mijl onder de zes minuten. De enige reden waarom ik succesvol ben geweest, is omdat ik nog aan het werk was op de momenten waarop andere mensen al sliepen.” (Greg Evans*) Deze quote vertelt precies waar ik voor sta. Het is een uitspraak van een creatieve Amerikaanse cartoonist die vooral bekend is geworden met een dagelijkste strip over een tiener. Zijn werk is altijd meegegroeid met de tijdgeest en dat is wat ik als kapper vanaf het begin van mijn carrière ook heb gedaan.
, ,

Kwaliteit of Kwantiteit

Wat doe jij als een collega in de salon met een klant naar de kassa loopt, maar jij ziet dat de nekharen van de klant slordig zijn gekortwiekt? Ik hoop hetzelfde als wat ik doe – al vanaf het moment dat ik kapper in opleiding was - terugroepen dus! Het begon allemaal toen ik met het openbaar vervoer naar de kappersschool ging. Iedere dag zag ik in de bus hoe slecht mensen waren geknipt en/of gekleurd. Dat gaat mij nooit gebeuren dacht ik, nooit zal ik een klant zo de deur uit laten gaan!’. En ik heb woord gehouden. Nog steeds werk ik op deze manier, om zo de klanten de kwaliteit te bieden waarvoor ze komen. En zo houden wij elkaar scherp op de werkvloer!