Review JOICO Lumishine

Luciënne Demandt, Topstylist
LD Hairart Beauty & More

LumiShineGroup

Zelf werk ik al meer dan 30 jaar in ons mooie kappersvak. In de eerste jaren heb ik met vele verschillende merken haarverf gewerkt. Bijna 20 jaar geleden kwam ik in aanraking met het mooie merk JOICO. In mijn eigen salon werk ik nu al 18 jaar met de haarverven van JOICO, Vero Color en Vero Chrome. Zowel mijn klanten als ikzelf zijn er nog steeds zeer tevreden over. De kleuringen zijn duurzaam, hebben een perfecte grijsdekking en het haar wordt goed verzorgd.

Lumishine

Dit jaar lanceerde JOICO een nieuwe generatie haarverf, Lumishine. Wij werken nu al enkele maanden met deze nieuwe verf en het resultaat mag er zijn !

Door het gebruik van Lumishine creëren wij mooie kleuringen met een mooie diepe intense glans.lumishine_colorcart

Lumishine kenmerkt zich door al vele voorgemengde kleuren. Daardoor is het product makkelijk in gebruik. Alle kleuren hebben een 1 op 1 mengverhouding. De kleurcodering is in letters en cijfers.

De voorgemengde kleuren van Lumichine zijn ook mengbaar met de andere verven van JOICO. Hierdoor creëren wij de meest schitterende kleurcombinaties.

Lumishine is een haarverf die het haar goed verzorgd, beschadigd haar herstelt en voedt waardoor het haar uiteindelijk  zacht aanvoelt, heerlijk ruikt en een hele mooie diepe unieke glans heeft.

Lumishine is voor ons een welkome aanvulling op het bestaande gamma van de JOICO haarverven.

Onze klanten zijn zeer blij met het product. En wij zijn heel blij met onze zeer tevreden klanten !

Niet voor niets is JOICO Lumishine door meer dan 3500 Amerikaanse stylisten gekozen tot professional favorite new haircolor line 2016.

Lees ook het artikel in estetica magazine hier

Wat ons team en onze klanten betreft verdient dit nieuwe product zeker 5 sterren !

Lucienne Demandt

046 48 11 332

info@ldhairart.nl

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook interessant

, ,

Doorstart Kappersblog.nl in 2023

Kappersblog.nl start na een pauze van 4 jaar weer opnieuw op   Na een succesvolle opstart van KAPPERSblog.nl in 2016 is begin 2019 besloten om te stoppen.  De jaren die volgen hebben desastreuze gevolgen voor de kappersbranche. De…
, ,

Sta Open voor Verandering

Sta open voor veranderingen en vaar mee naar de toekomst van succes. “Ik ben niet bovenmatig intelligent en heb geen feilloos geheugen. Ik ren ook niet een mijl onder de zes minuten. De enige reden waarom ik succesvol ben geweest, is omdat ik nog aan het werk was op de momenten waarop andere mensen al sliepen.” (Greg Evans*) Deze quote vertelt precies waar ik voor sta. Het is een uitspraak van een creatieve Amerikaanse cartoonist die vooral bekend is geworden met een dagelijkste strip over een tiener. Zijn werk is altijd meegegroeid met de tijdgeest en dat is wat ik als kapper vanaf het begin van mijn carrière ook heb gedaan.
, ,

Kwaliteit of Kwantiteit

Wat doe jij als een collega in de salon met een klant naar de kassa loopt, maar jij ziet dat de nekharen van de klant slordig zijn gekortwiekt? Ik hoop hetzelfde als wat ik doe – al vanaf het moment dat ik kapper in opleiding was - terugroepen dus! Het begon allemaal toen ik met het openbaar vervoer naar de kappersschool ging. Iedere dag zag ik in de bus hoe slecht mensen waren geknipt en/of gekleurd. Dat gaat mij nooit gebeuren dacht ik, nooit zal ik een klant zo de deur uit laten gaan!’. En ik heb woord gehouden. Nog steeds werk ik op deze manier, om zo de klanten de kwaliteit te bieden waarvoor ze komen. En zo houden wij elkaar scherp op de werkvloer!