Hoe belangrijk is een goed software pakket voor jouw salon ?

Bo Luijbregts, Novastudio

NovaStudio

Wat is mijn omzet de afgelopen maand? Welk product verkoopt het beste? Welke medewerker draait de meeste omzet op jaarbasis? Dit zijn allemaal punten die eenvoudig te beantwoorden zijn met het juiste salonsoftware pakket.

Een goed georganiseerd softwarepakket is eigenlijk onmisbaar in elke kapsalon! Het maakt het werken voor jou en jouw personeel een stuk eenvoudiger, zodat jij kan focussen op hetgeen wat belangrijk is, je klanten!

Let bij het aanschaffen van software voor jouw salon goed op de punten die jij belangrijk vindt, zoals de mogelijkheid om de software te koppelen aan de kassalade. Of bijvoorbeeld het ondersteunen van touchscreen. Ben je niet zo goed met computers? Kies dan voor een gebruiksvriendelijk, eenvoudig en duidelijk pakket.

Een goed salonsoftware pakket zou veel werk voor je uit handen moeten nemen, zodat bijvoorbeeld het indienen van rapportages bij je boekhouder ook een hoop tijd en werk scheelt voor zowel jou als je boekhouder. Zo zal de boekhouder je uiteindelijk minder geld kosten, en haal je de kosten van je salonsoftware er zo weer uit!

Bovenstaande punten hebben wij bij NovaStudio dan ook absoluut in ons pakket verwerkt. NovaStudio is gebruikersvriendelijke salonsoftware voor de beautybranche.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

, ,

Doorstart Kappersblog.nl in 2023

Kappersblog.nl start na een pauze van 4 jaar weer opnieuw op   Na een succesvolle opstart van KAPPERSblog.nl in 2016 is begin 2019 besloten om te stoppen.  De jaren die volgen hebben desastreuze gevolgen voor de kappersbranche. De…
, ,

Sta Open voor Verandering

Sta open voor veranderingen en vaar mee naar de toekomst van succes. “Ik ben niet bovenmatig intelligent en heb geen feilloos geheugen. Ik ren ook niet een mijl onder de zes minuten. De enige reden waarom ik succesvol ben geweest, is omdat ik nog aan het werk was op de momenten waarop andere mensen al sliepen.” (Greg Evans*) Deze quote vertelt precies waar ik voor sta. Het is een uitspraak van een creatieve Amerikaanse cartoonist die vooral bekend is geworden met een dagelijkste strip over een tiener. Zijn werk is altijd meegegroeid met de tijdgeest en dat is wat ik als kapper vanaf het begin van mijn carrière ook heb gedaan.
, ,

Kwaliteit of Kwantiteit

Wat doe jij als een collega in de salon met een klant naar de kassa loopt, maar jij ziet dat de nekharen van de klant slordig zijn gekortwiekt? Ik hoop hetzelfde als wat ik doe – al vanaf het moment dat ik kapper in opleiding was - terugroepen dus! Het begon allemaal toen ik met het openbaar vervoer naar de kappersschool ging. Iedere dag zag ik in de bus hoe slecht mensen waren geknipt en/of gekleurd. Dat gaat mij nooit gebeuren dacht ik, nooit zal ik een klant zo de deur uit laten gaan!’. En ik heb woord gehouden. Nog steeds werk ik op deze manier, om zo de klanten de kwaliteit te bieden waarvoor ze komen. En zo houden wij elkaar scherp op de werkvloer!