Start Kappersblog.nl

Voor Kappers, Door Kappers

Na maanden van voorbereidingen is het nu eindelijk zo ver ! Kappersblog.nl is Online !

Een half jaartje geleden is het idee geboren om een website op te richten puur voor kappers. Een site die niet op de consument gericht is, maar juist op de professionals in ons mooie vak. Een site waar deze professionals kennis en ervaring kunnen delen. En dat op een leuke en informatieve manier. Een site waar informatie ook makkelijk is terug te vinden.

Al snel was het voor ons duidelijk dat de leukste manier om dit te doen een Blog site zou zijn. Een dergelijke site bestaat nog niet. Er zijn best veel kappers die op hun eigen website een blog schrijven. Laten we dit nu eens gezamenlijk op één site gaan doen, dan is alle informatie voor iedereen op één plek beschikbaar. Hoe leuk is het om in een blog van een collega te lezen welke ervaringen hij of zij in de praktijk tegenkomt. Naast bloggen is vloggen tegenwoordig ook hot. Dus gaan we dat ook aanbieden. Patrick Kalle is onze eerste vlogger. Hij vlogt over zijn belevenissen op zijn internationale reizen en de geweldige shows die hij daar geeft.

Inmiddels hebben wij al een aardige lijst van bekende namen in de kappersbranche bereid gevonden om mee te werken aan kappersblog.nl.

Denk hierbij onder andere aan Bert de Zeeuw, Huub Eysink, Hans Beers, Patrick Kalle, Marijke Paradiek en Willeke Pietersma. Wij hopen dat nog vele professionals hun voorbeeld gaan volgen en ook gaan bloggen of vloggen op kappersblog.nl

Het zijn niet alleen bekende stylisten die op kappersblog.nl bloggen of vloggen. Graag willen wij een zo groot mogelijke diversiteit aan onderwerpen op onze site bij elkaar krijgen om jou als professional in de kappersbranche continu op de hoogte te houden van alle nieuwe trends en ontwikkelingen in jouw vakgebied.

Daarom werken wij niet alleen met stylisten, maar ook met andere professionals in de kappersbranche die jou waardevolle informatie kunnen geven over alles wat met jouw bedrijf te maken heeft, zoals bijvoorbeeld het automatiseren van jouw kassa en agendasysteem of het helpen bij het managen van jouw salon. Maar ook bedrijven die graag nieuwe producten of diensten voor de kappers willen promoten kunnen op kappersblog.nl een advertorial schrijven met als doel om jou, de professional, te informeren en goede tips te geven.

Wij hopen uiteraard dat zich nog veel bloggers en vloggers gaan aanmelden ! Hoe meer blogger en vloggers hoe meer en hoe beter wij jou kunnen informeren !

Lijkt het jou leuk om te bloggen of te vloggen ? Meld je dan nu aan via ons contactformulier.

Iedere week plaatsen wij nieuwe blogs en vlogs op kappersblog.nl.

Wij wensen jou veel lees en kijkplezier !

De redactie van Kappersblog.nl

Frank Patelski

Mary-Ann Crewe-Jones

vb-advertentie-275-roze

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook interessant

, ,

Doorstart Kappersblog.nl in 2023

Kappersblog.nl start na een pauze van 4 jaar weer opnieuw op   Na een succesvolle opstart van KAPPERSblog.nl in 2016 is begin 2019 besloten om te stoppen.  De jaren die volgen hebben desastreuze gevolgen voor de kappersbranche. De…
, ,

Sta Open voor Verandering

Sta open voor veranderingen en vaar mee naar de toekomst van succes. “Ik ben niet bovenmatig intelligent en heb geen feilloos geheugen. Ik ren ook niet een mijl onder de zes minuten. De enige reden waarom ik succesvol ben geweest, is omdat ik nog aan het werk was op de momenten waarop andere mensen al sliepen.” (Greg Evans*) Deze quote vertelt precies waar ik voor sta. Het is een uitspraak van een creatieve Amerikaanse cartoonist die vooral bekend is geworden met een dagelijkste strip over een tiener. Zijn werk is altijd meegegroeid met de tijdgeest en dat is wat ik als kapper vanaf het begin van mijn carrière ook heb gedaan.
, ,

Kwaliteit of Kwantiteit

Wat doe jij als een collega in de salon met een klant naar de kassa loopt, maar jij ziet dat de nekharen van de klant slordig zijn gekortwiekt? Ik hoop hetzelfde als wat ik doe – al vanaf het moment dat ik kapper in opleiding was - terugroepen dus! Het begon allemaal toen ik met het openbaar vervoer naar de kappersschool ging. Iedere dag zag ik in de bus hoe slecht mensen waren geknipt en/of gekleurd. Dat gaat mij nooit gebeuren dacht ik, nooit zal ik een klant zo de deur uit laten gaan!’. En ik heb woord gehouden. Nog steeds werk ik op deze manier, om zo de klanten de kwaliteit te bieden waarvoor ze komen. En zo houden wij elkaar scherp op de werkvloer!