Test & Review UNDONE by The Insiders

Test deze producten en schrijf een Review

The Insiders is een professioneel haarmerk dat ontstaan is uit een unieke samenwerking van verschillende hair professionals, zoals salon hairdressers, catwalk stylisten, kleurspecialisten , healthy hair experts en award winning creatives. Hun gezamenlijke expertise, inside knowledge, hands-on ervaring en liefde voor het haar zitten in al onze producten verwerkt.

Het resultaat: doeltreffende en easy to use producten die het makkelijk maken om – ook als je geen hair expert bent – een persoonlijke end look te creëren, waarmee je ook gedurende de dag kunt variëren. Dankzij de expertise van de experts van The Insiders, het gebruik van hoogwaardige productformules met de laatste technologie en het gebruik van natuurlijke ingrediënten, geven de producten een ‘longlasting’, professionele finish en maken ze het haar gezonder en sterker. De producten van The Insiders zitten vol goodies, bevatten geen parabenen en zijn dierproefvrij.

Op KAPPERSblog.nl presenteert the Insiders de Undone lijn

Undone Serie

Wat is UNDONE?

De Undone lijn van The Insiders bestaat uit een shampoo, conditioner en vier verschillende stylingproducten. De gecontroleerde imperfectie van Undone haar geeft je uitstraling een nonchalante ‘I don’t care’ edge. Beautiful but not untouchable, sexy én cool dus. Maar wat deze look echt interessant maakt, is haar veelzijdigheid: van zacht, rommelig en beachy tot full-on festival grunge en alles daartussenin. Denk voor inspiratie aan Kate Moss, Alexa Chung, Kristen Stewart en old-school beauties als Brigitte Bardot en Blondie. Juist die semi nonchalante, maar in de praktijk o zo moeilijke finish maakt Undone hair voor velen zo gewild. De Undone productlijn van The Insiders maakt het voor iedereen mogelijk om deze look makkelijk thuis te creëren.

Undone Leader

WALK ON THE BEACH SHAMPOO
“Ok, so you won’t feel your toes in the sand, but this shampoo will give you deliciously light, full, windswept hair. And that’s more than enough for us. The perfect base for your undone, beachy hairstyle.”

Kappersblog The Insiders Undone

Deze shampoo is een perfecte basis voor warrig beachhair. Het verzwaart niet, maar geeft juist een luchtig effect. Er zitten veel natuurlijke ingrediënten in en ruikt lekker fris naar sinaasappel en lavendel.

Belangrijke ingrediënten 

 • Seaweed (zit vol met mineralen en vitamines die de gezondheid van het haar bevorderen)
 • Orange oil (brengt met zijn kalmerende werking de hoofdhuid in balans)
 • Lavender oil (maakt het haar zacht, bewaakt de vochtbalans en heeft een ontspannend effect)
 • Hawaiian white ginger (stimuleert de doorbloeding van de hoofdhuid en laat je haar glanzen)

DIP IN THE OCEAN BEACH SPRAY
“Your very own beach in a bottle. This texture spray adds oh-so-sexy fullness and definition, and encourages your natural waves to do their thing. Non-sticky formula with essential oils to keep your hair soft and healthy.”

Kappersblog The Insiders Undone

Je hoeft niet te gaan surfen om het beach effect te krijgen. Dit product versterkt de natuurlijke beweging in je haar en geeft volume. Door de essentiële oliën blijft je haar gezond en zacht en wordt het dus niet droog.

Belangrijke ingrediënten 

 • Marine salt (voorkomt haaruitval)
 • Seaweed (zit vol met mineralen en vitamines die de gezondheid van het haar bevorderen)
 • Orange oil (brengt met zijn kalmerende werking de hoofdhuid in balans)
 • Lavender oil (maakt het haar zacht, bewaakt de vochtbalans en heeft een ontspannend effect)
 • Wheat protein (hydratatie en voorkomen van droge punten)
 • UV filter

SUPERNATURAL THICKENING CREAM
“When it comes to undone hair, bigger is better.”

Kappersblog The Insiders Undone

Welk haar moeder natuur je ook gaf, deze lichte proteïne crème voorziet het van extra body en geeft het haar meer veerkracht en volume.

Belangrijke ingrediënten 

 • Lavender oil (maakt het haar zacht, bewaakt de vochtbalans en heeft een ontspannend effect)
 • Wheat amino acids (rijk aan proteïnen en eiwitten waar haar van nature uit is opgebouwd)
 • Coconut oil voor extra veerkracht en flexibiliteit
Kappersblog The Insiders Undone

Insider Hair & Beauty BV

Stekkenbergweg 3F 1105 AH Amsterdam Zuidoost

+31(0)20 312 20 50

1 antwoord

Trackbacks & Pingbacks

 1. […] Klik hier voor meer informatie over de producten van The Insiders […]

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

, ,

Doorstart Kappersblog.nl in 2023

Kappersblog.nl start na een pauze van 4 jaar weer opnieuw op   Na een succesvolle opstart van KAPPERSblog.nl in 2016 is begin 2019 besloten om te stoppen.  De jaren die volgen hebben desastreuze gevolgen voor de kappersbranche. De…
, ,

Sta Open voor Verandering

Sta open voor veranderingen en vaar mee naar de toekomst van succes. “Ik ben niet bovenmatig intelligent en heb geen feilloos geheugen. Ik ren ook niet een mijl onder de zes minuten. De enige reden waarom ik succesvol ben geweest, is omdat ik nog aan het werk was op de momenten waarop andere mensen al sliepen.” (Greg Evans*) Deze quote vertelt precies waar ik voor sta. Het is een uitspraak van een creatieve Amerikaanse cartoonist die vooral bekend is geworden met een dagelijkste strip over een tiener. Zijn werk is altijd meegegroeid met de tijdgeest en dat is wat ik als kapper vanaf het begin van mijn carrière ook heb gedaan.
, ,

Kwaliteit of Kwantiteit

Wat doe jij als een collega in de salon met een klant naar de kassa loopt, maar jij ziet dat de nekharen van de klant slordig zijn gekortwiekt? Ik hoop hetzelfde als wat ik doe – al vanaf het moment dat ik kapper in opleiding was - terugroepen dus! Het begon allemaal toen ik met het openbaar vervoer naar de kappersschool ging. Iedere dag zag ik in de bus hoe slecht mensen waren geknipt en/of gekleurd. Dat gaat mij nooit gebeuren dacht ik, nooit zal ik een klant zo de deur uit laten gaan!’. En ik heb woord gehouden. Nog steeds werk ik op deze manier, om zo de klanten de kwaliteit te bieden waarvoor ze komen. En zo houden wij elkaar scherp op de werkvloer!